OPREMA ZA HLAĐENJE

RASHLADNI UREĐAJI

Rashladni uređaji su dostupni u 33 pojedinačna modela pogodnih i za plus i minus režim u rasponu od 1,198 W do 14.590 W. Imaju hermetički kompresor, kondenzator za zračno hlađenje, upravljačku kutiju i kutiju pogodnu za strujanje vanjskog zraka. Ovaj uređaj je proizveden po europskim standardima sa CE oznakom. Agregati se isporučuju sastavljeni bez plina. Upravljačka ploča kao i agregat su odmah podešeni za stavljanje na komoru.

RASHLADNI UREĐAJI ZA INDUSTRIJSKA POSTROJENJA

Industrijski rashladni uređaji su dostupni u 62 pojedinačna modela za plus i minus režim u rasponu od 4.820 do 119.900 W W. Imaju polu-hermetički kompresor, kondenzator rashladnog zraka, daljinska upravljačka kutija i i kutiju pogodnu za strujanje vanskog zraka. Ovaj uređaj je proizveden po europskim standardima sa CE oznakom. Agregati se isporučuju sastavljeni bez plina. Upravljačka ploča kao i agregat su odmah podešeni za stavljanje na komoru.

CENTRALNI SUSTAV HLAĐENJA

Centralni sustav hlađenja je dostupan sa širokim rasponom kapaciteta za plus i minus režim koji može hladiti rashladne komore ali i ostale rashladne uređaje kao što su hladnjaci, police, vitrine i slično. Ovi uređaji se mogu isporučivati pojedinačno ili se mogu povezati međusobno ovisno o kapacitetu hlađenja. Polu hermetički kompresori u centrali imaju izolirano kučište te stvaraju jako malu buku. Kutija je napravljena tako da smanjuje buku, ali istovremeno centrala ima dobar protok svježeg zraka. Također imate mogućnost da kondenzator bude zajedno s agregatom. Ovaj uređaj je proizveden po europskim standardima sa CE oznakom. Agregati se isporučuju sastavljeni bez plina. Upravljačka ploča kao i agregat su odma podešeni za stavljanje na komoru.

MONOBLOCK

Monoblok uređaji su dostupni u 21 pojedinačni model za plus i minus režim s rashladnim kapacitetom u rasponu od 1,198 do 6,354 W W. Oni ujedinjuju agregat isparivač i kontrolnu kutiju. Sustav je sve u jednom tijelu u kompaktnoj jedinici, isporučuje se zajedno sa freonom te je odma spreman za ugradnju.

Kutija ima limenu oblogu te je jako dobro zaštičena od vanjskih nepogoda. Uređaj je u skladu s europskim sigurnosnim standardima i isporučuje sa CE oznakom. Sustav koristi metodu vrućeg plina za odleđivanje.

UPRAVLJAČKA KUTIJA

MasterCella / SmartCella predstavlja kompletno elektronsko rješenje za komore sa monofaznom ili trofaznom strujom i sa mirnim ili dinamičkim hlađenjem. Pomoću nje možemo upravljati sa jedinicama od 2 KS na više.

Snažni releji također omogućuje kontrolu nad drugim uređajima kao što su: isparivač, grijači, svjetla, alarmni uređaji, prikaz temperature i itd. Visok indeks zaštite - IP65 - znači da MasterCella također može biti instalirana u posebno vlažnim sredinama.

Može se montirati izravno na zid na prednjoj strani rashladne komore. Prilikom postavljanja kutije sa prednje strane olakšan je pristup upravljačkoj kutiji. MasterCella / SmartCella može biti spojena na Carel sustava (daljinska kontrola komore).

  • Jednostavano i kompletno korisničko sučelje:
  • - Veliki LDC zaslon za očitavanje podataka;
  • - Signaliziranje statusa instalacije;
  • - Pregledna ergonomska tipkovnica;
  • Mogućnost programiranja pomoću daljinskog upravljača;
  • Ploča i / ili zidna instalacija.

SANITARNE ZAVRŠNE LAJSNE

Za propisno izoliranu komoru potrebno je sve spojeve panel-panel, panel-pod završiti sa sanitarnim lajsna prema HACCP-u. Spoj se sastoji od sanitarne podlajsne na koju se stavlja završna sanitarna lajsna. Kuteve spoja dvije lajsne završavamo sa sanitarnim kontrakutem, a spoj sa tri lajsne završavamo s saniranim kutem.

POLICE ZA KOMORE

Vrhunske police talijanske proizvodnje serije METAL SISTEM serija Super 1. Pocinčana stalaža s PVC/aluminijskom oblogom za plusne i minusne komore.

Moguće spajanje u seriju.


Dimenzije:

  • 900 x 410/510 x 1990 mm
  • 1200 x 410/510 x 1990 mm
  • 1500 x 410/510 x 1990 mm

Polica se sastoji od 4 etaže sa nosivosti od 50 kg po etaži.